MEDIACIÓ I CONVIVÈNCIA A L' IES LA GUINEUETA. ESPAI EDUCATIU PER COMPARTIR EXPERIÈNCIES, REFLEXIONS I BONES PRÀCTIQUES.

21 de gener, 2007

RECURSOS PER EDUCAR LA CONVIVÈNCIA.Aquest web proposa una guia INTERACTIVA per establir bones relacions entre els companys a les escoles, presentada per la Universitat d´Illinois i el Centro Nacional para la Educación y la Resolución de Conflictos.

En la relacions amb els amics, amb els germans podem reaccionar sense violència. La resposta violenta provoca relacions destructives. Hi ha altres alternatives, cal saber quines i practicar-les. Una manera d´aprendre a tenir millors relacions amb els altres.
ttp://www.urbanext.uiuc.edu/conflict_sp/credits.html

9 comentaris:

Anònim ha dit...

es aburrio ^^ ^^ xd


doble jota

Anònim ha dit...

penso
que hi ha moltes formes de veure els problemes
I que hi ajuda a refexionar els que tenim problemes

Anònim ha dit...

k paxaaaaaaaaaaa claxeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee esta guapo pero ai k tener un poko de paciencia

Anònim ha dit...

apren a les persones a conbiure amb els altres i solususionarlus

Anònim ha dit...

penso que esta molt be que ensenya moltes coses i que sobretot ens ensenya a que no ens barallem i abans de tot tenim que parla o escoltar i esta molt be alba

Anònim ha dit...

Yo creo k lo que le ha pasado a la Maria con lo de su fiesta de cumpleaños es una tonteria,Porque el Josue le regala un cD que hace mucho tiempo k ella lo queria y su amiga Anna un libro pues es normal que le guste mas el cD que queria hace ya mucho tiempoooo.

la rubia

Anònim ha dit...

es aburit

Anònim ha dit...

Aquest programa m'agradat bastant bé.Si es fa bé es poden aprenremoltes menes de conviure amb la gent.
El que no m'agradat gaire son algunes situacions com la de l'aniversari de la Maria, aquesta situació m'ha paregut una mica infantil.

Ruth

Anònim ha dit...

M´ha semblat interesant perque representa els problemes que tots tenim en el dia a dia encara que no siguin el mateixos.També ajuda a resoldre el problemes que tenim nosaltres de formes diferentes maneres.

Richard