MEDIACIÓ I CONVIVÈNCIA A L' IES LA GUINEUETA. ESPAI EDUCATIU PER COMPARTIR EXPERIÈNCIES, REFLEXIONS I BONES PRÀCTIQUES.

12 d’octubre, 2008

Declaració de la Seu d'Urgell sobre convivència


El dilluns 6 d'octubre es va presentar al CEIP Drassanes de Barcelona, la Declaració de la Seu d'Urgell. .L' acte va estar presidit pel Conseller d' Educació i organitzat pel Centre Unesco dins la celebració del Dia Mundial del Professorat.

Durant l'acte s'ha llegit la declaració de la Unesco amb motiu del dia mundial del profesorat i la declaració final del IV congrés Educació i Entorn que va tenir lloc a la Seu d'Urgell el passat mes de maig


La declaració de la Seu d' Urgell sobre convivència és el manifest elaborat en el 4rt Congrés " Educació i entorn" el passat mes de maig pels participants, organitzacions, entitats i organismes que van reflexionar sobre convivència en el marc del congrés.
El 4rt Congrés " Educació i entorn" va servir per reflexionar sobre la convivència " Conviure- com viure"en quatre àmbits:
Es van aplegar més de 300 professionals relacionats amb l' educació que van aportar propostes i reflexions en els diferents eixos del congrés , fruit d' aquest treball ha estat la Declaració de la Seu i les altres propostes seran recullides per part de l' organització del congrés.
També va haver espais de reflexions :