MEDIACIÓ I CONVIVÈNCIA A L' IES LA GUINEUETA. ESPAI EDUCATIU PER COMPARTIR EXPERIÈNCIES, REFLEXIONS I BONES PRÀCTIQUES.

04 de juny, 2007

I Trobada d´alumnes mediadors i mediadores

1 comentari:

Anònim ha dit...

Què buit que està això!!!

Hola, sóc la Matilde; us explico una mica: el 23 de maig, dia de la I Trobada d'alumnes mediadors d'Instituts, vam sortir de l'Institut la Roser i jo en representació dels profes mediadors amb l'Oriol i la Ruth de batxillerat,la Cristina Cogolludo de 3r ESO i la Cristina Quijada de 4t ESO.
Haviem quedat al Parc de la Ciutadella amb la resta de participants. Quan vam arribar ens vam trobar amb més de 90 alumnes més i els seus professors/es acompanyants (unes 20 persones més).
Erem un grup maco de veure i vam passar el matí fent activitats de presentació i grups de diàleg amb preguntes ja preparades.
Després va arribar l'hora de dinar i, en acabar, ens vam dirigir tots al metro per trobar-nos a l'IES Vall d'Hebron, on ens va rebre el director.
La tarda va continuar amb tres tallers diferents que ajudaven a aprofundir els nois i noies sobre el seu paper de mediadors, els estereotips que ens fan tancar-nos etc...
Per acabar es convocà tot el grup a la Sala d'Actes i es van posar en comú les conclusions del treball de grups del matí.
A més del director hi havia altres personalitats (ho sento, però no me'n recordo qui eren...) de les "altes esferes" que van felicitar els alumnes i van animar-los a continuar.
Pel que vam comentar després a la Guineueta, en general, els nostres quatre representants van tornar satisfets de l'experiència i la Roser i jo també.
A mi personalment em va agradar conèixer les altres professores engrescades i comprobar el seu alt grau de compromís i de ganes.