MEDIACIÓ I CONVIVÈNCIA A L' IES LA GUINEUETA. ESPAI EDUCATIU PER COMPARTIR EXPERIÈNCIES, REFLEXIONS I BONES PRÀCTIQUES.

06 de juny, 2007

I Trobada d´alumnes mediadors i mediadores









    1. I TROBADA D’ALUMNES
      MEDIADORS I MEDIADORES
      organitzada pel Seminari de Coordinació dels serveis
      de mediació. Barcelonès- Maresme- Baix Llobregat.

el 23 de maig al Parc de la Ciutadella i a l´IES Vall d´Hebrón, amb l´objectiu que l´alumnat mediador es relacionés amb altres mediadors i mediadores, s´ intercanviessin experiències de mediació i per a conèixer altres espais i realitats per conviure plegats.

Ens vàrem trobar uns 100 nois i noies adolescents i uns 20 professores i professors

  • Ens trobem tots a l´Arc de Triomf de Barcelona per anar al Parc de la Ciutadella
Es van fer uns jocs de presentació per grups( podeu veure les fotos a on es percep el bon rotllo que es va crear)
  • Després es van fer grups de 10, per debatre sobre el funcionament de la Mediació en els centres ( aquest treball per grups va servir per fer les conclusions de la Jornada)
  • Dinar de mediació, "tothom al seu aire".
  • En acabar ens vem desplaçar a l´IES Vall d´Hebron a on es van fer 3 dinàmiques diferents : joc del taxi, globus amb missatge i joc de confiança. Tots els jocs van ser molt divertits ( veure fotos)
  • Finalment, a la Sala d´actes de l´Institut es van llegir les conclusions de la Jornada.
  • L´acte el van despedir, Albert Pérez, director de l´IES Vall d´Hebron i el Sr. Josep Vallcorba, sotsdirector general de LLengua i cohesió social. També es va comptar amb la presència del Sr. Pere Led, responsable del Programa de Mediació escolar del Departament d´Educació i de l´inspector Ignasi Almirall.
  • Tothom va estar molt satisfet de la feina feta i els nois i noies s´ho van passar molt bé, van fer contactes i amistats i es van sentir recolzats en la Mediació.

    Realment va ser una feina col.laborativa de tots els centres que han participat en el Seminari, de les Coordinadors i coordinadores dels Serveis de mediació i per descomptat dels protagonistes, l´alumnat.
    Volem agraïr la bona acollida que ens va dispensar l´IES Vall d´Hebrón, el seu alumnat, el seu director, Albert Pérez i a Esther Villegas i Encarna Medina, coordinadores de mediació.

    Podeu mirar les fotos que van fer els companys de l´IES Joan d´Austria