MEDIACIÓ I CONVIVÈNCIA A L' IES LA GUINEUETA. ESPAI EDUCATIU PER COMPARTIR EXPERIÈNCIES, REFLEXIONS I BONES PRÀCTIQUES.

04 de desembre, 2006

LES EMOCIONS SÓN IMPORTANTS

La Vanguardia pública una notícia sobre la importància de l´educació emocional. La integració dels nouvinguts en els centres educatius depén molt del suport emocional amb que els acollim. Neus Ferrer, psicopedagoga de l´IES Pau Clarís explica com treballa amb l´alumnat des de les emocions, i com aquestes tenen un paper rellevant en el rendiment escolar.
Des de la mediació, necessitem reconèixer les emocions que afloren en un conflicte per poder buscar acords que permetin trobar la solució al conflicte.
http://www.lavanguardia.es/premium/epaper/2006120

1 comentari:

Anònim ha dit...

Des del programa Una nit a la Terra, el programa de psicologia i creixement personal de Catalunya Ràdio estem preparant un programa per parlar de la importància de l'educació emocional en els nens. Volem dedicar el programa a reflexionar sobre la intel·ligència emocional i la importància que es comenci a treballar ja des de petit.
Estem buscant pares,mares i educadors que ens vulguin donar la seva opinió sobre el tema i que ens vulguin explicar de quina manera treballen aquest tema amb els seus fills, coses quotidianes, del dia a dia. Busquem persones que vulguin donar els seu testimoni personal i de forma anònima.

Es tractaria simplement participar a través del telèfon i exposar la vostra opinió. Serien uns 5 minuts.

El programa l'estem preparant pel proper dimecres dia 4 d'abril. La intervenció pot ser en directe o bé gravada, no hi hauria problema.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres ho podeu fer a :

terra@catradio.cat

Si ens deixeu un telèfon de contacte us trucarem.
Esperem la vostra resposta.

Gràcies.